Foto: Hotel Zlatnik

 

Za sve posetioce Zemuna postoji veliki izbor hotela ako se odluče za ovaj vid smeštaja. U nastavku pročitajte koji su to predlozi.

 

Zlatnik

Hotel sa tradicijom preko 30 godina nalazi se u mirnom delu Zemuna, ali nedaleko od grada. U okviru hotela nalazi se i restoran. Karakterističan mu je spoj tradicije i inovacije. Svojim gostima nudi klasične i luksuznije varijante soba. Nalazi se na adresi Dobanovačka 95.

 

Skala

Ovaj hotel se nalazi u samom centru Zemuna, blizu Glavne ulice. U sklopu njega nalaze se restoran, kao i picerija. Odlikovan je sa tri zvezdice. Posetiocima nudi „ukusno nameštene sobe” i mogućnost boravka u apartmanu. Na sajtu je moguće informisati se o cenama. Nalazi se na adresi Bežanijska 3.

 

Euro Garni

Zvanično je deklarisan kao najbolji u kategoriji malih hotela u Srbiji. Posebno je akcentovan dizajn soba tako da pružaju komfor i užitak u boravku. Pored soba nudi i salu za sastanke, igralište za decu, medicinsku pomoć i drugo. Nalazi se na adresi Ratarski put 37b.

 

Tulip Inn Putnik

Hotel sa dugogodišnjom tradicijom koji je renoviran 2010. Veoma je blizu centru Beograda. Gostima nudi blizu 100 soba, sa uslugom restorana. Nalazi se na adresi Palmira Toljatija 9.

 

Lav

Nedaleko od centra Beograda, a u središtu Zemuna. U prijatnom i udobnom ambijentu pored soba nudi gostima i usluge restorana i sale za sastanke. Na sajtu su istaknute cene smeštaja. Nalazi se na adresi Cara Dušana 240.

 

Villa Akacija

Pozicioniran blizu Gardoš kule, Zemunskog keja i na početku Glavne ulice. Nudi apartmane i deluks sobe, prilagođene osobama sa invaliditetom. Pored toga, moguće je iznajmiti i salu za satanke. Nalazi se na adresi Trg Branka Radičevića 2.

 

Sanja Savić